HÉ, PSSST!

Hier alvast een ‘tipje van de sluier’ ;)

3 sep

In perfecte conditie is nu te koop

Mijn boek over hoe je goed in vorm blijft is nu te koop. Hier alvast een oefening om mee aan de slag te gaan.

Vandaag is mijn boek eindelijk in de verkoop gegaan. In dit super leuke boek vertel ik al mijn geheimen over hoe je zo goed mogelijk in vorm blijft op een gezonde manier. Zo hoop ik iedereen aan te sporen om een gezonde levensstijl te volgen want het voelt gewoon veel beter om in ‘perfecte conditie te zijn’
Hieronder alvast een voorproefje van één van mijn favoriete oefeningen uit het boek.
Of koop het boek hier.

Ben je net zo gemotiveerd als ik en wil je deze oefening leren?
Koop mijn boek dan hier.
Dan zie je ook wat ik allemaal eet om zo fit te blijven en hoe je dat klaar kunt maken.