HÉ, PSSST!

Hier alvast een ‘tipje van de sluier’ ;)

16 nov

Video voor Makethediff.

Makethediff. stelde mij de volgende vraag: hoe maak ik het verschil? Bekijk de video nu op ellenhoog.com.

Het antwoord: Door gezond te eten en bewust te sporten. Deze twee zaken zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Oftewel ik maak het verschil door in perfecte conditie te blijven. Een raadselachtige blessure waarvan ik maar niet herstelde, was voor mij het beslissende moment waarop ik me nog meer ging verdiepen in de kracht van voeding. Ik ben nu fitter dan aan het begin van mijn hockeycarrière. Voeding heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld, maar ook de kracht- en conditieoefeningen zijn van groot belang.

Ik ben nu fitter dan aan het begin van mijn hockeycarrière

Natuurlijk is het voor mij onwijs belangrijk om in perfecte conditie te zijn, maar voor iedereen is dit goed en ook belangrijk. In onze drukke levens is het belangrijk dat wij aan ons eigen lichaam denken. Zelf ben ik ook gaan letten op mijn eten, mijn rustmomenten en ik ben vooral meer gaan bewegen. Ik ben hierdoor een stuk fitter en dat voelt goed! Bekijk hier onder de video die Makethediff. heeft gemaakt.
Samen met de mannen van Subtiel en MAKETHEDIFF. maakte ik deze gave video.