HÉ, PSSST!

Hier alvast een ‘tipje van de sluier’ ;)

4 jan

Wat heb je altijd al van mij willen weten?

Elke week krijg ik via social media veel vragen van jullie over allerlei onderwerpen, van hockey tot aan mijn nieuwe boek. Deze week ga ik op zoek naar de leukste vragen om te beantwoorden op mijn website.

Ik krijg dagelijks zoveel vragen van jullie, dat ik er helaas niet aan toe kom om ze allemaal te beantwoorden. Ik wil al deze interesse en steun natuurlijk niet voorbij laten gaan! Deze week krijgen jullie daarom de kans om mij een vraag te stellen. Is er iets wat je altijd al hebt willen weten? Laat je vraag dan onder deze blog achter of stuur deze naar mij via Twitter of Facebook. Aan het einde van deze week kies ik de leukste vraag uit en geef ik daar uitgebreid antwoord op in een blog op mijn website. Ik ben benieuwd naar jullie vragen!