HÉ, PSSST!

Hier alvast een ‘tipje van de sluier’ ;)

9 jan

“Biologisch eten is gewoon lekkerder”

Gisteren bood ik jullie de kans om vragen te stellen waarvan je het antwoord heel graag van mij zou willen horen. Uit de vele leuke inzendingen heb ik de vraag van Marlies gekozen. Het antwoord vind je hier onder.

Wat een leuk onderwerp hebben jullie gekozen voor jullie profielwerkstuk Marlies! Zoals je ongetwijfeld weet, eet ik inderdaad zoveel mogelijk biologisch eten. Ik vind het zelf belangrijk dat alles dat ik eet puur natuur is en dat er geen gekke dingen aan toegevoegd zijn. Ik vind het voor topsporters geen must, maar het is wel erg belangrijk dat je weet wat je weet en wat je nodig hebt. Op die manier kun je er altijd voor zorgen dat je vol energie zit en goed herstelt van je sportieve inspanningen. Eigenlijk geldt dat niet alleen voor sporters hoor, maar voor iedereen. Met een goed eetpatroon voelt iedereen zich fitter.

Des te gezonder je eet, des te gezonder zullen je smaakpapillen ook worden

Overigens kan ik biologisch eten wel aan iedereen aanraden, omdat ik het gewoon lekkerder vind. Bovendien zijn de producten altijd vers. Kijk maar eens in de schappen bij de EkoPlaza, daar vind je nu bijvoorbeeld geen aardbeien, omdat het seizoen voorbij is. De producten komen daar rechtstreeks van het land. Ik krijg wel eens de vraag of gezond eten wel lekker is, maar als je er energie in steekt zul je er achter komen dat het juist heerlijk is! Ik dronk vroeger nog wel eens een cola light, maar inmiddels vind ik het niet eens meer lekker. Des te gezonder je eet, des te gezonder zullen je smaakpapillen ook worden.
Ik hoop dat dit antwoord je verder helpt Marlies en ben benieuwd naar je PWS. Laat je nog iets horen zodra je je cijfer weet? Succes!