HÉ, PSSST!

Hier alvast een ‘tipje van de sluier’ ;)

25 jan

Te gast bij Victor Mids in Mindf*ck

Illusionist en arts Victor Mids maakt het programma Mindf*ck en kwam bij mij langs om een kijkje te nemen in mijn gedachten. Vanavond om 21.20 wordt de aflevering uitgezonden op NPO3.

Ik doe mee aan het programma Mindf*ck van Victor Mids. Met trucs en zijn kennis van het menselijk brein leest en beïnvloedt hij gedachten van anderen. Hij raadt pincodes, leest gedachtes en doet gave illusies. Ik was er zelf natuurlijk van overtuigd dat ik hem wel door zou hebben, maar helaas niet. Hij heeft mij echt verbaasd!

Het is een erg leuk programma en wat mij betreft echt een aanrader om te kijken

Het is echt onmogelijk om zijn trucs te volgen. Helaas is hij een echte illusionist en wilde hij niet zijn trucs verklappen. Het is een erg leuk programma en wat mij betreft echt een aanrader om te kijken! Schakel vanavond om 21.20 in op NPO3 en klik op onderstaande afbeelding voor de trailer van vandaag!