HÉ, PSSST!

Hier alvast een ‘tipje van de sluier’ ;)

9 mrt

Omgaan met social media

Social media is de afgelopen jaren flink in populariteit gestegen. Niet alleen is het vermaak voor individuen, ook bedrijven en topsporters waaronder ik, zetten social media in. Voor mijn sponsor Amsio schreef ik hier een blog over.

Een aantal jaar geleden begon ik met het gebruik van social media en merkte ik dat steeds meer volgers kreeg. Hierna besloot ik dat er een zekere strategie moest komen. Het heeft geen zin om klakkeloos dingen te plaatsen, er moet een doel zijn. Social media moet een verlengstuk zijn en niet iets zijn wat je doet ‘omdat iedereen het doet’. Er moet nagedacht worden over dingen als: welk imago wil ik neerzetten en wie wil ik bereiken? Hoe vaak plaats ik iets op mijn account? Wat is mijn beleid wat betreft reacties? Dit kun je allemaal in een plan verwerken, iets wat bedrijven ook doen. Daarnaast kost social media tijd. Ga je dit zelf onderhouden of besteed je het uit?
Benieuwd naar het hele verhaal? Check dan de website van Amsio!