HÉ, PSSST!

Hier alvast een ‘tipje van de sluier’ ;)

26 mrt

Air Max Day: Mijn eigen ontwerp!

Een bijzondere dag vandaag! Het is niet alleen mijn verjaardag (jaja de 30 is bereikt!), maar ook Air Max Day. Als cadeau mocht ik van Nike mijn eigen Air Max ontwerpen.

Mijn eerste Nikes kan ik me nog goed herinneren. Ik zat in groep zeven en veel klasgenoten hadden ze al, dus ik moest en zou ze ook hebben. Op die leeftijd (en nu stiekem nog steeds), voelde dat natuurlijk als enorm belangrijk om te hebben. Sindsdien heb ik heel veel verschillende modellen gehad en is Air Max goed vertegenwoordigd in mijn schoenenkast. Ik loop het grootste gedeelte van de week op sneakers en vind het leuk om lekker af te wisselen en een schoen te dragen niet alleen lekker zit, maar ook bij mijn outfit past. De Air Max, met alle kleuren en modellen die zijn uitgebracht, passen daar heel goed bij.

Ik loop het grootste gedeelte van de week op sneakers en vind het leuk om lekker af te wisselen

Voor Air Max Day mocht ik van Nike speciaal mijn eigen ontwerp laten maken. Ik ben zelf niet zo van de felle kleuren en koop liever schoenen met tinten als zwart, wit en grijs. Dit jaar staat natuurlijk wel in het teken van Rio 2016, dus een paar olympische details konden niet ontbreken! Achterop de schoen staat het jaar 2016 en zoals je kunt zien, zijn er oranje en gouden tinten in verwerkt. Oranje staat voor de kleur waarin ik mijn derde Olympische Spelen hoop te spelen, terwijl goud iets zegt over het doel dat we in Rio hebben met z’n allen. Al met al een schoen met een verhaal, die ik de komende maanden zeker ga dragen!
Naast mijn eigen ontwerp hebben Nike en ik jullie uitgedaagd om een ontwerp voor mij te maken. Ik ben enorm verrast door alle bijzondere ontwerpen en hoe goed jullie hebben nagedacht over waarom de schoen bij mij zou passen. Veel ontwerpen hadden bijvoorbeeld de kleuren van Brazilië of het Nederlands team. Het was geen gemakkelijke keuze, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor een schoen die ook past bij mijn schoenensmaak. Ik wil Patty ter Harmsel daarom feliciteren met de winst. Jouw schoen wordt echt gemaakt en ontvang je binnenkort thuis!