HÉ, PSSST!

Hier alvast een ‘tipje van de sluier’ ;)

20 mei

Even compleet ontspannen

Terwijl je dit leest, geniet ik van een heerlijke cappuccino in Italië. Na een drukke periode met Amsterdam en het Nederlands Elftal heb ik twee weken vakantie. Even compleet ontspannen!

Ik had natuurlijk mijn vakantie graag ingeluid met een landstitel. Zoals je misschien weet, verloren wij de finale van de play-offs van Den Bosch. Enorm balen. Ik ben drie dagen niet te genieten geweest, leuk voor het thuisfront dus. Een paar dagen na de verloren finale op zaterdag stond ik alweer met Oranje op het veld. In eerste instantie had ik daar niet bepaald veel zin in. Achteraf was ik erg blij met de trainingen. We trainden met een kleinere groep – SCHC en Den Bosch moesten de EHCCC nog spelen – en het weer was heerlijk. Bovendien deden we veel spitsenoefeningen, waarbij we vaak moesten afronden. Het was een goede manier om de play-offs achter me te laten.

Training met Oranje goede manier om play-offs achter te laten

Vanaf afgelopen weekend heb ik officieel vakantie. De eerste paar dagen ben ik naar Antwerpen geweest en nu zit ik met mijn vriend in Toscane in Italië. Dit land is een van mijn favoriete vakantiebestemmingen. De sfeer is relax, het is er rustig, de mensen zijn leuk en ik houd van Italiaans eten!  Deze vakantie vieren we op één plek. We hebben ook een auto gehuurd, dus we kunnen wat rondrijden als we daar zin in hebben. Zo niet, dan blijven we thuis. Mijn vakantie staat vooral in het teken van ontspannen. Vooral in de eerste week moet ik van mezelf en de staf van Oranje compleet rust nemen. Dat betekent: niet sporten.`

Dit gaat me de eerste week nog goed af, maar erna heb ik alweer zin om actief te zijn. Dat komt vaak goed uit, want na een week start ook het loopprogramma van Oranje. Ik ren graag in de ochtend en sleur dan ook mijn vriend mee, die gelukkig erg sportief is. We zetten dan een parcours uit, waarbij we shuttles afwisselen met krachtoefeningen. We vullen elkaar hierin goed aan: hij vindt de shuttles wat lastiger, maar is uiteraard beter in de krachtoefeningen.

Ik ren graag in de ochtend en sleur dan ook mijn vriend mee

Na het rennen is het tijd voor een uitgebreid ontbijt, relaxen bij het zwembad of aan zee en nog meer lekker eten. Ik ben dus ook nog eens gek op de Italiaanse keuken! Zoals je ziet: ik vermaak me hier de komende tijd wel. De komende dagen zul je geen blog van me lezen, maar je ziet me uiteraard eind mei weer. Heb jij je kaartjes voor de Rabo Super Serie al gekocht?