HÉ, PSSST!

Hier alvast een ‘tipje van de sluier’ ;)

4 jul

Kijken met goed gevoel terug op Londen

Over drie weken vertrekken we eindelijk naar Rio de Janeiro. In Londen hebben we vorige week op de Champions Trophy een prima generale repetitie gehad. Al was het eindresultaat niet waar we op hoopten. We gingen voor goud, maar verloren helaas de finale.

We hebben tijdens dit toernooi in Londen flinke stappen gemaakt. De basis is op dit moment goed, zodat we ons meer op de details kunnen focussen. Zo hebben we bijvoorbeeld erg veel kansen nodig om te scoren.

Teleurstelling om de finale te verliezen

Het was natuurlijk een teleurstelling om de finale met 2-1 van Argentinië te verliezen. Vooral omdat we beter dan de Argentijnen speelden en we de wedstrijd in de laatste vijf minuten van het eerste kwart uit handen gaven. Ik baalde natuurlijk na afloop en ook in Nederland heb ik er nog even mee gezeten.
Gelukkig kwamen we donderdag meteen weer met het team bij elkaar. Er hing een goede sfeer en dat vind ik zo fijn aan dit team. We trappen veel lol en iedereen kan goed met elkaar overweg. We kijken met een goed gevoel terug op het toernooi in Londen. Ik denk dat de verloren finale nuttig is richting Rio. Het is voor ons duidelijk waar we aan moeten werken de komende drie weken.

Veel stappen gemaakt

De komende drie weken wacht ons nog een zwaar trainingsprogramma met veel trainingen en een aantal wedstrijden. Het is vol, maar het is de juiste manier om fit te worden en ons voor te bereiden op de Spelen.