HÉ, PSSST!

Hier alvast een ‘tipje van de sluier’ ;)

15 jul

Topfit met HIDDIT

Topsport en gezonde voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik ben een groot voorstander van een gezonde levensstijl en ben hier dan ook vaak mee bezig.

Balans in mijn voeding is voor mij erg belangrijk. Ik eet graag gezond en als het even kan biologisch. Doordat ik zoveel sport, heb ik aan gezonde voeding alleen niet voldoende. Om voldoende energie te houden en om goed te herstellen neem ik op de juiste momenten repen en eiwitshakes tot mij. Ik ben altijd op zoek naar de juiste producten, maar ik kon ze niet vinden. Samen met HIDDIT besloot ik om mijn eigen productlijn te ontwikkelen en op te zetten.

Mijn productlijn is geschikt voor iedereen

De lijn bestaat uit eiwitshakes, repen, multivitamine en visolie. De producten zijn niet alleen geschikt voor sporters, maar kunnen gebruikt worden door iedereen die extra energie en voedingsstoffen kan gebruiken. Het is allemaal 100% natuurlijk, dus extra gezond!

Een eiwitshake is ideaal voor na een zware training. Het zorgt ervoor dat je sneller herstelt en het vergroot je spieropbouw. Mijn eiwitshakes zijn gebaseerd op erwten. Dit klinkt misschien een beetje vreemd, omdat de meeste eiwitshakes gemaakt zijn met whey. Whey is een zuivelproduct en niet iedereen kan dat goed verdragen. Het voordeel van erwten is dat ze vegan zijn en ontzettend gezond. Tevens bevatten erwten een zeer hoog eiwitgehalte en is het een duurzaam product. De eiwitshakes zijn verkrijgbaar in de smaken aardbei, vanille en chocola.

Multivitamines zijn eigenlijk onmisbaar voor iedereen

Het is lang niet altijd even makkelijk om elke dag goed en gevarieerd te eten. Om eventuele tekorten aan te vullen kan je multivitamine nemen. Deze zijn eigenlijk onmisbaar voor iedereen. In dit voedingssupplement zitten alle essentiële voedingsstoffen verwerkt en ze zijn dus ideaal als aanvulling op je maaltijden. Mijn multivitamine werken met een trage afgifte. Dit zorgt ervoor dat je lichaam de vitamines veel beter opneemt.

Naast de multivitamine zijn er ook visolie supplementen te verkrijgen. Visolie is goed voor je hersenen en je gezichtsvermogen. Het heeft daarnaast een positief effect op je gewrichten en zorgt ervoor dat je minder vet opslaat. Veel mensen, onder wie ook sporters, krijgen hier te weinig van binnen. Een bijkomend voordeel is dat er in mijn supplementen ook nog eens 25% van de dagelijkse hoeveelheid vitamine E zit.

De reep met spinazie, biet en groene thee is mijn favoriet!

Tot slot zijn er nog de repen. Deze zijn verkrijgbaar in drie smaken. De reep met abrikoos, cashew en haver is het meest geschikt om voor de training te nemen. Tijdens de training zorgt de reep met spinazie, biet en groene thee smaak voor wat extra energie. Dit is trouwens mijn favoriet van de drie! Na de training kan je gaan herstellen met de noten, kokos en cacao reep.