HÉ, PSSST!

Hier alvast een ‘tipje van de sluier’ ;)

21 jul

Kriebels beginnen al te komen

De laatste week is aangebroken. Zondag vertrekken wij eindelijk naar Rio! De kriebels beginnen al te komen, we hebben er super veel zin in en we zijn er klaar voor.

We hebben goede en pittige trainingsweken achter de rug. Na de Champions Trophy in Londen is de intensiteit opgeschroefd, dus we zijn nog fitter geworden. Ook de laatste week in Nederland hebben we nog een zwaar programma. Pas in Brazilië zal de intensiteit wat minder worden, zodat we op ons fitst aan de start van de Olympische Spelen verschijnen.

Pas in Brazilië doen we het rustiger aan

De afgelopen weken hebben we uiteraard nog wedstrijden gespeeld: tegen België, Duitsland en Spanje. Ik ben tevreden met het spel. We kunnen elkaar goed vinden en maken steeds meer onze kansen af. We hebben hier na de Champions Trophy veel aandacht aan besteed. Mooi om te zien dat deze inspanning zich ook uitbetaalt.

Naast al het hockeyen was het vorige week ook tijd om onze kleding voor de Spelen op te halen, super leuk! Eindelijk zagen we de kleding waar we de komende maand in mogen lopen. We gingen met een koffer vol kleding naar huis; veel trainingskleding en natuurlijk de officiële Suit Supply outfit. Het is alleen de vraag of we deze outfit zullen dragen. Wegens ons programma kunnen we helaas niet meelopen met de openingsceremonie.

Neem spulletjes mee om appartement nog gezelliger te maken

We mogen een koffer en een grote sporttas inchecken. Wel zo fijn, aangezien mijn koffer normaal gesproken altijd uitpuilt. In Londen was het olympisch dorp nog naast een groot winkelcentrum, maar ik verwacht dat dit in Rio anders zal zijn. Ik heb gehoord dat het mooie appartementen zijn en ik neem zeker spulletjes mee om het nog gezelliger te maken. Zo pak ik geurkaarsen in, een polaroidcamera en een snoer waar ik foto’s aan kan ophangen. Daarnaast gaan mijn hoofdkussen, heel veel eten, boekjes en andere leuke dingen in mijn tas. We zijn toch een maand van huis he…

Ik heb gelukkig nog genoeg tijd om alles bij elkaar te zoeken. De laatste twee dagen voor ons vertrek zijn we vrij en hoeven we alleen een loopprogramma af te werken. Natuurlijk gebruik ik die tijd ook om het thuisfront goed uit te zwaaien. Helaas moet ik nu ook even tijdelijk afscheid van jou nemen. Ik zal voorlopig geen blogs posten om me goed te kunnen focussen op de Spelen. Ik zet tijdens het toernooi wel af en toe foto’s op mijn social media, dus dan kun je me toch nog een beetje volgen. En uiteraard zie je me op het veld. Ik neem aan dat je ons vanuit Nederland gaat supporteren, toch?