HÉ, PSSST!

Hier alvast een ‘tipje van de sluier’ ;)

22 nov

“Vroege winterstop komt me goed uit”

Het is winterstop, heerlijk! Dit jaar zijn we extra vroeg klaar met de eerste seizoenshelft, omdat Jong Oranje het WK in Chili speelt. En ik moet zeggen: die vroege pauze komt me goed uit.

Na de Olympische Spelen ben ik direct aangesloten bij mijn club Amsterdam. Dat was best pittig. Ik had bijna geen rust gehad, dus aan het einde van het seizoen was ik er even klaar mee. Ik had zin in een hockeyvrije periode. Overigens hebben we de eerste seizoenshelft meer dan prima afgesloten. We speelden vorige week zondag tegen Laren en we wonnen het duel met 5-1. We hadden wat goed te maken, de week daarvoor verloren we van Kampong. Beide uitslagen zijn tekenend voor onze eerste seizoenshelft. We speelden best wisselvallig. Niet heel gek, aangezien meerdere spelers weinig rust na de Spelen hadden gehad of zich voorbereidden op het WK met Jong Oranje. Toch ben ik tevreden met onze huidige positie, de derde plek. We hebben stappen gemaakt. Daarnaast ben ik blij dat we met een goed gevoel de winterstop ingaan.

Bij deze trip dachten we meteen dat we het ook écht moesten gaan doen

In deze winterstop heb ik voor het eerst sinds hele lange tijd écht vrij. Ik maak daar goed gebruik van, want ik ben inmiddels in het vliegtuig gestapt naar Amerika. Samen met Naomi en mijn schoonzusje ga ik naar Las Vegas. We blijven daar twee dagen, waarna we doorgaan naar Los Angeles. Waarom Las Vegas? Ha, het was eerst een geintje. Toen Kelvin me ten huwelijk vroeg, zei Naomi meteen voor de gein: ‘We gaan een vrijgezellen in Vegas doen.’ We hadden wel vaker grote vakantieplannen, die niet doorgingen. Maar bij deze trip dachten we meteen dat we het ook écht moesten gaan doen. Mijn schoonzusje zei direct dat ze mee wilde. Dus nu gaan we met z’n drieën een weekje weg.

Ik ben al twee keer eerder in Las Vegas geweest. Eerst voor de shoot van Sports Illustrated en ook nog een keer tijdens de roadtrip van Kelvin en mij door Amerika. De eerste keer heb ik niet eens gegokt en de tweede keer ging ik naar Las Vegas, nadat we een idyllische trip met de camper langs de westkust hadden gemaakt. Kwam je ineens in Vegas aan. Een grote chaos. Het was zó intens. Telkens zei ik dat ik er nóóit meer heen zou gaan. En nu stap ik toch weer in het vliegtuig. Naar Las Vegas.

Het zal anders worden dan de vorige keren, nu ik met twee vrouwen op pad ga

Het zal anders worden dan de vorige keren, nu ik met twee vrouwen op pad ga. We willen absoluut naar een leuke show en we gaan uiteraard gokken. Verder zien we het wel, we hebben niet veel gepland. Ik vind het sowieso al heerlijk om naar alle mensen te kijken. In Los Angeles gaan we lekker ontspannen: koffietjes drinken, heerlijk lunchen en misschien naar het strand. Niets moet, alles mag.
Als ik terug ben in Nederland, staat er weer een korte trip op het programma. Samen met Kelvin ga ik halverwege december een weekend naar Hamburg. We zijn er allebei nog nooit geweest en het schijnt een hele leuke stad te zijn. Bovendien gaan we in december, hè. Rond de kerstperiode. In Duitsland zijn er dan veel markten. En als echte kerstfan moet ik daar uiteraard heen. Ik kan niet wachten!