HÉ, PSSST!

Hier alvast een ‘tipje van de sluier’ ;)

19 dec

Samen met AH&BC de markt op voor Rett

Afgelopen zaterdag ben ik langs de Zuidermarkt gegaan om een aantal jeugdspeelsters van AH&BC te vergezellen die op de markt zelfgemaakte koekjes verkochten. De opbrengsten hiervan gingen naar het goede doel Rett, de stichting die wij met de club ondersteunen.

Rett zet zich in voor kinderen met het rett syndroom, een aangeboren aandoening die bijna alleen bij meisjes voorkomt. Patiënten hebben met de juiste verzorging nagenoeg een normale levensverwachting, maar zijn lichamelijk en mentaal ernstig gehandicapt. Met AH&BC ondersteunen we de stichting daarom om verder onderzoek te kunnen doen naar oorzaken en het tegengaan van symptomen.
Wil jij de stichting ook ondersteunen? Neem dan een kijkje op hun website.