HÉ, PSSST!

Hier alvast een ‘tipje van de sluier’ ;)

27 feb

Foto’s Zambia

Het is alweer twee weken geleden dat we in Zambia waren. Een onvergetelijke reis met fantastische momenten. Mijn fototoestel heeft overuren gemaakt en hieronder deel ik een selectie met jullie.

De eerste dagen in Zambia hebben we kennis gemaakt met de hockeycultuur. Zo hebben we een clinic gegeven op het enige (zand)veld van Zambia, aan erg enthousiaste, lieve en vrolijke kinderen. We hebben een dagje meegelopen met de coaches van de Hockeydreams foundation en we hebben getraind met het Zambiaanse dames elftal. Ook mochten we een bezoekje brengen aan scholen, waar ongeveer 50 kinderen in een klaslokaaltje zitten en hebben we veel sticks, schoenen en scheenbeschermers uitgedeeld. We hebben genoten van het enthousiasme en het was te gek om de cultuur van zo dichtbij mee te maken. Na deze dagen zijn we naar een andere locatie gereden, waar we op safari zijn gegaan. We hebben olifanten, luipaarden, zebra’s, aapjes, krokodillen, nijlpaarden en nog veel meer fantastische dieren gespot. Zo bijzonder om dit met elkaar mee te maken en hopelijk draagt deze mooie trip bij aan een goede afsluiting van het seizoen.