HÉ, PSSST!

Hier alvast een ‘tipje van de sluier’ ;)

1 mei

Recept: Couscous salade met spinazie en haloumi

Voor 2 personen

 

Ingrediënten:

120 gram couscous
100 gram spinazie
250 gram haloumi
handje peterselie
1 theelepel paprikapoeder
2 eetlepels yoghurt
1 eetlepel olijfolie
klein teentje knoflook
2 eetlepels limoen

Bereiding:

Bereid de couscous volgens de verpakking. Verhit een eetlepel olijfolie in de koekenpan en voeg de spinazie toe. Snijd de haloumi ondertussen in dunne plakken en bestrijk met wat olijfolie. Haal de geslinkte spinazie bladeren uit de pan en schep ze samen met de peterselie door de couscous. Voeg de haloumi in dezelfde koekenpan en bak ze 2 minuten per kant. Meng ondertussen voor de dressing de overige ingrediënten en strooi over de couscous salade. Verdeel als laatste de haloumi stukken over de couscoussalade.