HÉ, PSSST!

Hier alvast een ‘tipje van de sluier’ ;)

18 sep

Goldstarkamp 2 komt eraan!

Yesss, er komt een tweede Goldstarkamp aan! Op 23, 24 en 25 oktober nemen Naomi, Kim en ik hockeyclub de Reigers in Hoofddorp over en hopen we net zulke mooie dagen te beleven als tijdens het eerste Goldstarkamp.


Na drie dagen vol met hockey, lol en fantastische kids waren Naomi, Kim en ik zo enthousiast, dat wij besloten hebben een tweede hockeykamp te organiseren. In samenwerking met het BP college gaan wij opnieuw voor een geweldig kamp! Naomi, Kim en ik zullen alle drie de dagen aanwezig zijn om iedereen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. We willen zowel binnen het veld als buiten het veld ‘onze’ kinderen de aandacht geven die hij/zij verdienen. Het is ons doel dat alle kinderen als betere hockey(st)ers huiswaarts zullen keren. We delen onze eigen ervaringen in de vorm van gevarieerde oefenvormen en persoonlijk contact. Daarbij staat plezier uiteraard centraal.

Klinkt gezellig toch? Ben je benieuwd, neem dan even hier een kijkje en hopelijk zien we jou dan 23, 24 en 25 oktober op hockeyclub de Reigers.


P.S. Als je je samen met 4 vriendjes/vriendinnetjes inschrijft voor ons Goldstarkamp maak je ook nog eens kans op een privétraining van Kim, Naomi en mij!