HÉ, PSSST!

Hier alvast een ‘tipje van de sluier’ ;)

12 jan

Uitleg plan E

Jaja, ook ik heb inmiddels een YouTube kanaal. Ik ben namelijk deze week mijn eigen YouTube serie Plan E gestart, waarin ik op zoek ga naar de sport, -en foodtrends in Los Angeles. Ik wil er achter komen hoe ik op een leuke manier  fit kan blijven, nu ik gestopt ben met hockey.

In de YouTube-serie Plan E probeer ik allerlei trends uit en interview ik de trainers, coaches en mensen achter de trends. In de eerste aflevering check ik een aantal trends in Amsterdam, omdat er toch al het één en ander overgewaaid is vanuit het buitenland. Na de eerste aflevering vertrek ik naar LA om daar verder te gaan. In mijn ogen ontstaan daar ontzettend veel trends en zijn de meeste inwoners erg bewust, gezond en sportief. Ik wist dus al snel dat ik daar mijn eerste YouTube serie wilde opnemen.
Ik heb de serie zo toegankelijk mogelijk gemaakt voor iedereen: of je nu recreatief of professioneel sport, óf net als ik je sportloopbaan beëindigd hebt en toch in shape wilt blijven. Ik heb deze serie in samenwerking met Samsung gemaakt, dus in de serie gebruik ik de wearables van Samsung om bij te houden wat haar hartslag is, hoever ik ben gegaan en hoeveel calorieën ik verbrand. Ook heb ik de Galaxy Note8 gebruikt om alles vast te leggen voor mijn sociale media.

Wil je de serie volgen? Klik dan op deze link en abonneer je op mijn kanaal.

Liefs,
Ellen